Wie zijn Wij?

Ik ben Sabine Daniels en ik ben verpleegkundige.  Van kinds af aan altijd het gevoel gehad dat ik "anders" was dan de mensen om mij heen. Ik zag, hoorde en voelde dingen welke andere mensen niet zagen. Al snel voelde dit als "geheim" welke ik met mij meedroeg. 

Na de puberjaren merkte ik dat ik er ook "last" van had. Mijn gevoeligheid zorgde ervoor dat ik niet kon functioneren in deze maatschappij.  Ik miste daarin iemand die mij hierin kon begeleiden en die mij liet zien dat ik goed was zoals ik was.  Voor vele jaren heb ik het niet toegelaten om in verbinding te staan met mijzelf, maar na de komst van mijn kinderen (nu 6 en 2) voel ik dat ik daarmee een stuk van mijzelf uit het oog ben verloren. De weg hier naar toe ben ik weer aangegaan.

Met PUUUR voor jezelf zet ik hiermee een belangrijke stap om dit naar buiten te brengen.

Ik heb reiki (1,2 en 3) gedaan en in oktober ga ik starten met de opleiding energetisch therapeut. Het lijkt mij fijn om andere mensen in deze zoektocht of in andere processen  te mogen gaan begeleiden.

 


Binnenkort vind je hier meer informatie over Erwin Daniels


Hallo, ik ben Sasja! Op 17 jarige leeftijd ben ik gestart met de hbo Creatieve Therapie Beeldend (vaktherapie). Dit is een vorm van therapie die beeldende middelen zoals tekenen, schilderen en kleien, inzet om verandering te weeg te brengen. Tijdens de opleiding las ik voor het eerst iets over hooggevoeligheid (HSP, E. Aeron), dit was echt een eyeopener! Ah dus er zijn meer mensen zoals mij, het heeft ook echt goede kanten én je kan er iets mee doen!

 

Na de Creatieve Therapie heb ik nog mijn hbo diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald, om mijn kans op een baan te vergroten. Dit lukte prima, want al snel kon ik aan de slag binnen de psychiatrie en de gehandicaptenzorg. Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over de verschillende ziektebeelden. Autisme heeft hierbij altijd mijn speciale aandacht gehad, ook hierbij speelt de prikkelverwerking een rol. Tijdens het werken mistte ik toch nog een stukje verdiepende methodiek. Want hoe kun je nou kort en doelgericht werken en toch heel goed aansluiten bij de persoon. NLP practitioner en de NLP-Master gaven mij die handvatten, maar leerde me over hoe je op overtuigingsniveau dingen kunt veranderen om doelen te bereiken.

 

Lange tijd heb ik zelf ontdekkingen gedaan op het gebied van hsp (yoga, mindfulness, meditatie) en werd ik steeds meer bewust van mezelf en mijn eigen lijf. Bewust stil staan, bij wat voelt goed en wat slurpt energie, het besef hoe belangrijk dit is juist ook voor hooggevoelige mensen. Dit in combinatie met het moederschap en hooggevoelige ouders en kinderen om me heen, maakte dat ik hier écht iets mee wilde gaan doen. Lange tijd gezocht naar een passende opleiding en uiteindelijk in maart bij Ashana gestart. Hier volg ik nu de opleiding van Nieuwetijds Kindercoach. Deze opleiding richt zich specifiek op het begeleiden van hooggevoelige kinderen en hun ouders op fysiek, emotioneel, sociaal en energetisch niveau. 

 

Bij PUUUR komt nu alles samen:  hooggevoelige kinderen helpen, coachen en therapie geven. Een droom die uitkomt!

Hopelijk mag ik ook jou helpen om je dromen waar te maken!


Ik ben Marieke, ik heb verpleegkunde gestudeerd en heb daarna goede en minder goede ervaringen opgedaan op verschillende velden in de zorg. Ik vind het heerlijk om goed voor mensen te kunnen zorgen, een luisterend oor te kunnen zijn, een kijkje te mogen nemen in wat er in iemand omgaat. Wat me tegenstond op de meeste plekken in de reguliere zorg is dat er weinig tijd en echte aandacht is voor de mensen, voor wie je bent.

 

Door middel van mijn massages kan ik naast een luisterend oor voor jou verhaal vooral ook goed kijken naar wat jou lichaam zegt, waar jou lichaam om vraagt. Ik heb verschillende cursussen en workshops gedaan om steeds meer verdieping te vinden en inspiratie op te doen. Ik vind het geweldig dat ik door mijn aanraking mensen iets positiefs, verwarmends en koesterends en hopelijk een stukje bewustzijn kan geven.